Kun tämän vuoden kisakauteen lähdettiin niin ei olisi voinut uskoa, että jonain päivänä meillä olisi SM-nollat kasassa..Ihan virallisesti:) Tuntuu uskomattomalta..Aivan epätodelliselta..Kolme kisapäivää ja viisi nollaa..Ja nyt siis ne pelätyt tuplanollat tuplasti:) On tuo vain niin ihana ötö!!

Tänään oltiin siis Pieksämäellä. Ensiksi starttasi pyreneittenpaimenkoira, pitkäkarvainen Casse. Tämä oli meidän eka startti. Hylkyhän siitä tuli, mutta tästä on hyvä jatkaa;)

Mantan kanssa saatiin siis ne kaksi puuttuvaa nollaa kasaan. Toisella radalla oli sijoitus peräti 3. Ja pingotiin aivan hurjaa vauhtia!!!! Ei olla ennen päästy agirataa alle 40s. Nyt siis 38 ja rapiat päälle. Toisella radalla oli keinu, joka hidasti hurjasti tahtia (?)..Pitänee siis treenata keinua.. Lähdössä pysyi hienosti. Kontaktit oli aika räkäiset, mutta kyllä niistä tiesi, että se ne otti;) Ei siis yhtä hienot kuin treeneissä. Mutta nyt jatkamme siis treeniä ja muutamat kisat vielä edessä. Katsotaan jos saataisiin se yksi nolla MM-karsintoja varten;) Ei odoteta mitään menestystä, mutta olisihan se ihan kiva käydä kokeilemassa ja katsomassa tunnelmia..

Uskomaton päivä:)